Archive

Archive for the ‘BLog’ Category

Sophisticated Technology

never imagined before. . i am a computer science warrior . :)) . graduate from vocational school, continue to Diploma, now study at bachelor degree of Information system. yes. i like computer science, i like programming language, “Java” and “PERL” is my Favorite language. why use PERL ? because i had read article from Mr.Budi Rahardjo who wrote article about PERL programming language. he describe why he use PERL, etc. immediately i try to use PERL.. after try many function in PERL, i moved to Java. why Java ? because my friend Frizal, taught me Java. he had taught the fundamental of Java, until i can teach in laboratory.

because i like Java very much, i have a hope, to buy some books about Java, not only in Indonesia but also in foreign country. i have bought many books abroad, like at Madinah , Singapore and Malaysia. . here all of my foreign books with English subtitle. now, i must have collect some money to go abroad, buy some books . realize it!.

unnamed

i believe , 3 years later or maybe a decade. computer science field still become most wanted major ever found in the world. it will overlap Doctor . believe that. and , i read a poem . who win in sophisticated technology, he will master in world 😛

Categories: Artikel, Artikel IT, BLog

Octaviano IT Awards

Saya pun berencana untuk memberikan award buat Rekan-rekan saya yang telah membantu saya dalam pengembangan blog saya ini,, saya namakan “Octaviano IT Awards”.. Rencananya saya akan memberikan award ini setiap bulan-nya kepada 6 orang rekan-rekan saya dan akan diberikan pada awal bulan,sekitar tanggal 1-10.. Bagi teman-teman yang terpilih & mendapat award dari saya, ada tugas khusus buat kalian… hehe..

Octaviano IT Awards akan dimulai dari bulan Juni dan setiap Bulan akan berbeda awards & Tema Awards nya.. Read more…

Categories: BLog

Dapet Awards pertama kalinya…

awardumirina[3]Pertama kalinya nih dapet award,, padahal tav gg ngerti loh apa yg namanya award,,hhe.. tapi kalo di translate ke inggris, award itu penghargaan.. muNgkin penghargaan yang diberikan oleh pemilik blog iaa kepada kita.. bener gak?? thanxyu bgt kpd mas Andi yang udah ngasii award.. Award disamping bernamakan “Bad Habit Award” atau Penghargaan Kebiasaan buruk,, aneh juga iaa nama award nya,,hhe..Award disamping pun akan saya berikan lagi kepada 4 orang teman saya yang telah memenuhi kriteria..

Sesuai dengan namanya, peraturan award ini harus menyebutkan 10 kebiasaan buruk.. berikut yang bisa saya sebutkan: Read more…

Categories: BLog Tags: , ,